Gebruinde Latina Luna Star neemt lullen in kont en poesje

0 views
0%

Nu ze op de universiteit zit, weet Eva Elfie dat de cosplayfeesten op de campus de beste van het jaar zijn en ze kan niet wachten. In deze scène is ze vooral opgewonden omdat er een jongen van school is met wie ze heel graag contact wil hebben en het feest is de perfecte kans om hem haar te laten opmerken.

Maanden van tevoren deed Eva haar onderzoek en ontdekte dat hij van hentai en anime houdt. Er waren zoveel geweldige kostuums om uit te kiezen, maar Eva ontdekte zijn favoriete personage en ontwierp een kostuum dat zijn aandacht zeker zou trekken.

Op de dag van het feest paste ze haar kostuum aan en zorgde ze ervoor dat haar pruik en make-up perfect waren. Het kostuum was precies wat ze hoopte en ze wist dat ze er super schattig uitzag. Terwijl ze haar werk bewonderde, begon Eva te poseren als het personage, ervoor zorgend dat alles precies goed was.

Ze fantaseerde al weken over deze man en wist dat dit kostuum hem zou opwinden. Ze begon na te denken over hoe groot zijn pik zou kunnen zijn en ontdekte dat ze zichzelf opwindde. Eva duwde haar tieten uit de bovenkant van haar jurk, spelend met haar harde tepels terwijl ze zich voorstelde dat haar verliefdheid zijn mond erop zou leggen en er hard aan zou zuigen.

Ze wist dat hij het niet zou kunnen weerstaan ​​als ze hem haar hete natte kutje liet zien op de jurk die ze had gemaakt om hem op te winden. Ze trekt haar slipje opzij en begint met haar kleine natte gaatje te spelen. Eva haalt haar favoriete speeltje tevoorschijn en stelt zich voor dat het de lul van haar geliefde is.

Met haar beste Hentai-stem smeekt ze hem om haar kutje te neuken. De intense vibraties doen haar trillen en haar kutje gaat open om haar speeltje door te slikken. Ze stelt zich voor dat hij haar steeds harder neukt totdat ze allebei de controle verliezen en klaarkomen. Dit wordt een feest dat ze nooit zal vergeten.

From:
Datum: december 5, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *