Geen blauwe ballen en geen kans om ze te krijgen

0 views
0%

Nikky Dream sliep vredig naast haar nieuwe echtgenoot en had geen idee dat ze in de gaten werd gehouden. Ze hoorde haar stiefzoon niet naar haar kant van het bed sluipen om haar lichaam beter te kunnen zien. De aanblik van haar blootgestelde vlees vervult hem met verboden verlangens.

In deze porno scène van topkwaliteit haalt hij zijn pik tevoorschijn en begint hem te strelen. Hoewel hij probeert te zwijgen, begint Nikky wakker te worden en realiseert zich dat ze niet alleen in de kamer is. Verbijsterd door zijn brutaliteit en opgewonden door zijn harde pik, besluit moeder ondeugend te zijn. Ze spoort hem aan stil te zijn om zijn vader niet wakker te maken. Ze moedigt hem aan om te blijven strelen door haar grote tieten uit te trekken en hem haar geschoren kutje te laten zien.

Het risico om betrapt te worden windt Nikky bijna net zoveel op als de grote lul van haar zoon, dus besluit ze meer te doen dan alleen kijken. Ze kruipt naar de rand van het bed, legt haar mond op zijn pik en voelt het op haar tong kloppen met haar man op slechts enkele centimeters afstand. Ze weet dat het verkeerd is, maar haar kutje is te nat en geil om nu te stoppen.

Hij draait haar rond en slaat dat poesje van achteren, terwijl hij Nikky diep en hard neukt. Verbaasd dat haar man nog slaapt, sleept ze zoon op het bed en berijdt hem, terwijl ze haar heupen maalt om elke centimeter van zijn jonge pik in haar hete spleet te krijgen. Het maakt haar niet langer uit of ze betrapt worden, ze streelt zijn lul totdat hij over haar hele gezicht klaarkomt.

From:
Datum: december 15, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *