Geile stiefvader anaal geneukt zijn stiefdochter

0 views
0%

Kate Rich geniet van een rustig kopje thee met haar stiefvader. Ze krijgen gezelschap van de manager van de lokale bank die slecht nieuws heeft. Papa heeft het financieel moeilijk en kan de hypotheek niet betalen.

De bankier weet dat hij nooit aan het geld zal kunnen komen en doet hem een ​​bod. In plaats van een hypotheekbetaling deze maand, wil hij de lieftallige jonge dochter van het gezin. Wanhopig om iets te doen om te helpen, heeft Kate geen bezwaar.

Ze wil niet dat de familie hun huis verliest, maar vindt de kille houding en dominante toon van de bankier ook behoorlijk sexy. Als ze akkoord gaat, probeert vader de kamer te verlaten, maar de lafhartige bankier dwingt hem te blijven en te kijken wat hij gaat doen. Kate wordt op haar knieën gebracht en zuigt plichtsgetrouw de pik van de vreemdeling, luisterend naar zijn gekreun voor begeleiding.

De bankier laat haar naar vader kijken en roept tot haar afgrijzen hem bij zich en laat hem ook zijn pik eruit halen. Kate ziet dat papa’s pik hard is en beweegt naar hem toe om eraan te zuigen. Twee oudere mannen tegelijk hebben voelt voor Kate verkeerd, maar het windt haar op om ze allebei in haar mond te voelen kloppen. Haar lichaam reageert op manieren die ze nog nooit eerder heeft gevoeld en ze hunkert naar hun pikken in elk gaatje.

De bankier neukt haar kutje van achteren terwijl ze haar hoofd naar beneden duwt op vaders pik, en moedigt haar aan om harder te zuigen totdat hij over haar hele gezicht klaarkomt. Kate kijkt terug naar de bankier met vaders lading op haar kin en kijkt terwijl hij zijn room in haar kutje spuit. Hij zal elke maand terugkomen om hun overeenkomst te innen.

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Harlow West

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *