Geile tiener geniet van twee lullen tegelijk

0 views
0%

De dingen zijn gespannen in huis sinds je nieuwe stiefmoeder en haar dochter Madison zijn ingetrokken. Madison is een verwend nest dat wegkomt met het overslaan van colleges en de hele dag opgesloten in haar kamer doorbrengt. Op een ochtend stuurt een vriend je een link naar een webcammodel waarvan hij denkt dat het op je stiefzus lijkt.

Bij nader onderzoek realiseer je je dat zij het is. Je besluit de informatie te gebruiken om dingen in huis te veranderen. Seconden nadat je haar de foto’s hebt gestuurd, stormt Madison naar beneden om het te ontkennen. Hoe durf je haar van zoiets te beschuldigen? Ze dreigt zelfs haar moeder te vertellen dat je haar ondeugende foto’s hebt gestuurd.

Als je erop wijst dat ze exact hetzelfde ondergoed draagt ​​als het meisje op de foto’s, moet Madison bekennen. Ze smeekt je om het je ouders niet te vertellen en biedt je zelfs geld aan om haar geheim te houden. Geld is echter niet wat je wilt en je legt uit dat je haar graag geheim houdt als ze je een privéshow geeft.

Ze ziet geen andere uitweg uit de problemen en gaat op de tafel zitten, trekt haar slipje uit en wrijft over haar kutje. Niet aanraken natuurlijk. Tenminste totdat ze ziet hoe haar show je een enorme stijve heeft bezorgd. Madison haalt hem uit je spijkerbroek en is geschokt door hoe de lul van zijn grote broer is.

Ze glimlacht als het in haar mond verdwijnt. Ze hoeft niet gevraagd te worden om bovenop te klimmen, want ze is zo geil om die lul in haar te hebben. Het zit strak, maar haar natte kutje gaat open en ze verliest zichzelf in hoe goed het voelt om jou diep in haar te hebben. Ze hoort je kreunen en bijna klaarkomen en herinnert zich al snel dat ze geen anticonceptie gebruikt.

“Niet in mij” smeekt ze, haar gezicht in positie brengend om een ​​grote lading op haar mooie gezicht te nemen. De volgende keer dat ze voor de camera gaat, zal Madison een grote lul hebben om mee te spelen. Niemand hoeft te weten dat het van broer is.

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Mickey Moor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *