Geile vriend neukt vriendin met kleine tieten

0 views
0%

Op een mooie dag komt Shalina Devine naar beneden en ziet haar stiefzoon op de bank zitten. Ze vraagt ​​zich af wat hij binnen aan het doen is als het buiten zo mooi weer is. Licht geïrriteerd gooit ze haar benen omhoog op de bank en leest ze graag.

Hij staart naar haar lange, onbedekte benen en begint opgewonden te raken. Hij wordt dapper en trekt zijn pik tevoorschijn en begint hem te strelen terwijl hij naar moeder staart. Hij is zo druk met kijken dat hij het niet merkt als tante Georgie de kamer binnenkomt.

Ze is geschokt, maar één blik op die enorme lul en ze weet dat ze gewoon moet proeven. Nadat ze hem even heeft geplaagd, glijdt ze op de bank en begint aan zijn pik te zuigen. Haar stiefzuster heeft het nog steeds te druk met lezen om het zelfs maar op te merken als ze die jonge pik op slechts een paar meter afstand inslikt.

Uiteindelijk kijkt Shalina op van haar boek en ziet het hoofd van de blonde zus op de schoot van haar zoon dobberen. Verbijsterd, kan ze het niet helpen, maar let op zijn grootte en hoe goed ze er samen uitzien. Waarom zou zus al het plezier hebben? Ze voegt zich bij hen en stopt zijn pik in haar mond. De sexy zussen delen het goed, wisselen hem heen en weer terwijl ze zijn fantasieën laten uitkomen.

Georgie komt bovenop en berijdt zijn lul, maar Shalina wordt niet buitengesloten en neukt haar zoon harder en met meer passie dan ze ooit met haar man had. De sexy zussen hebben de lul van hun dromen gevonden en stoppen niet met zuigen totdat hij over hun hele gezicht ontploft. Shalina zal nooit boos zijn dat zoon weer binnen blijft.

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Sydney Cole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *