Getatoeëerd kreeg hardcore seks met een ervaren man bij casting

0 views
0%

Blonde bikini MILF Kayla Green houdt van haar leven. Haar nieuwe echtgenoot is knap, succesvol en geeft haar een geweldige levensstijl. Ze houdt van het grote huis en kan geen genoeg krijgen van het enorme binnen zwembad.

Haar leven is bijna perfect, maar het wordt wel een beetje eenzaam als haar man op zakenreis is. Zelfs dat kan de rondborstige vrouw er niet van weerhouden om haar stenen eraf te halen. Met niemand in de buurt om te storen, draagt ​​ze haar magerste bikini en geniet van de rust rond het zwembad.

Het water is zo rustgevend en ze kan alleen zijn met haar gedachten aan haar sexy echtgenoot en het plezier dat ze zullen hebben als hij terugkomt. De sexy gedachten vullen haar hoofd en winden haar lichaam op. Ze stelt zich voor dat ze in het water op hem wacht, halfnaakt en klaar om hem te verwoesten. Naarmate ze meer opgewonden raakt, verliest Kayla haar pak en zwemt naakt rond.

Het water op haar huid voelt geweldig terwijl het haar elke ronding streelt en haar penetreert. Ze komt eruit met een verfrist gevoel, maar geiler dan ooit. Ze spreidt haar benen en droomt van haar man die thuiskomt en haar behoeftige lichaam teistert, haar in elk gaatje neukt totdat ze samen instorten, uitgeput en gelukkig.

Het is niet zo goed als het echte werk, maar voor nu zal het het doen. Ze zal ervoor zorgen dat wanneer hij thuiskomt, hij zal weten hoeveel ze hem heeft gemist.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Marley Brinx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *