Gynaecologische praktijk met mijn hete stiefmoeder

0 views
0%

Mooie tiener is erg opgewonden over haar date vanavond. Haar vriend is al twee weken in het buitenland voor zaken. Ze hebben een romantische avond gepland inclusief diner in haar favoriete restaurant en een lange nacht van drinken en dansen.

Ze heeft wat sexy lingerie voor de gelegenheid bewaard en perst haar ronde lichaam erin terwijl ze zich klaarmaakt. Toen ze klaar was om haar jurk over de sexy kleding aan te trekken, hoorde Sereyna de deur van haar appartement opengaan. Ze keek op en zag haar man in de deuropening van de slaapkamer staan.

Hij kon niet wachten tot hun date haar zou zien. Ze wil naar hem toe rennen, maar hij gebaart dat ze op het bed moet blijven. Sereyna kan het verlangen in zijn blik voelen en weet dat hij houdt van wat hij ziet. Kijken hoe hij zijn pik door zijn broek wrijft, het glijdt van haar topje en speelt met haar grote tieten.

Tegen de tijd dat ze zich omdraait en haar benen spreidt, is haar kutje nat en klaar. Sereyna wrijft over haar lippen en laat haar vingers naar binnen glijden om hem te laten zien dat ze er klaar voor is. Ze heeft hem zo gemist dat ze niet kan wachten om hem in haar binnenste te hebben. Het is tijd om het diner over te slaan en direct aan de slag te gaan.

From:
Datum: december 15, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *