Het kutje van gecreampied zus smaakt goed

0 views
0%

Als je het populaire meisje op school bent, ben je gewend aan aandacht. Het gebeurt de hele dag, of je het nu wilt of niet. Gelukkig gedijen sommige meisjes op de bewonderende blikken en aanhoudende blikken. De mooie Sophia Traxler is zo’n aandachtprinses.

Ze weet hoe haar mooie glimlach, mooie rode haar en hoofd draaiende lichaam meer is dan iemand kan weerstaan. Ze schaamt zich er niet voor, Sophia kleedt zich graag om haar beste eigenschappen te accentueren, waaronder een paar enorme, stevige borsten die perfect stuiteren terwijl ze over de campus loopt. Ze is zich bewust van de mond openvallen terwijl ze zich een weg baant van klas naar klas.

Na een lange dag plagen en bewonderd worden, is Sophia moe, maar zelfs zij kan het niet laten hoe heet ze eruitziet. Sophia herinnert zich de blik op het gezicht van haar favoriete professor als hij naar haar strakke shirt kijkt, trekt het over haar hoofd en ziet haar borsten eruit springen. Ze streelt ze en houdt ze in haar handen. Ze voelt haar tepels verstijven naarmate haar opwinding toeneemt.

Zichzelf bewonderend in de spiegel draait ze zich om en spreidt haar wangen. Sophia stelt zich een van die knappe kerels voor die naar haar staarden, haar lippen zachtjes van elkaar scheidend en zijn tong in haar uitnodigende spleet laten glijden. Ze spreidde zich uit op het bed en liet haar vingers eindelijk langs haar platte buik tussen haar benen glijden en in haar strakke natte plooien.

Sophia herinnert zich de lust in de ogen van haar vele bewonderaars en weet dat ze een moord zouden doen om in haar bed te zijn, haar te behagen, haar te neuken en haar te laten klaarkomen. Net zoals haar vingers doen. Sophia komt klaar en hard en drijft weg voor een welverdiend dutje. Het is hard werken om een ​​aandachtprinses te zijn.

From:
Datum: november 30, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *