Hete blonde slet Marsha May en bescheiden schatje Gia Paige

0 views
0%

Terwijl ze make-up opdeed, zag een weelderige blonde MILF Georgie Lyall de vorm van haar gewelfde lichaam in de spiegel en voelde de heerlijke mof tussen haar benen bevochtigen.

Omdat ze wist dat niemand haar zou storen, besloot deze prachtige blikvanger langzaam haar zwarte gewaad naar beneden te trekken en haar in lingerie geklede lijf te onthullen. Het duurde niet zo lang voordat ook de lingerie werd uitgetrokken, en Georgie’s mooie tieten kwamen naar buiten, evenals haar sappige kut.

Volledig naakt ging deze begeerlijke schat weer zitten en begon haar rondingen te strelen. Natuurlijk kwam ze beetje bij beetje dichter bij haar natte greep en begon er langzaam over te wrijven. Schijnbaar uit het niets haalde deze vosachtige bom een ​​gigantische rubberen dildo tevoorschijn. Natuurlijk verbaasde de aanblik ervan haar en maakte haar kutje nog natter.

De sullige Georgie amuseerde zich ermee door het te likken en het tussen haar tieten te schuiven. Ze had haar plezier voordat ze terugging naar de belangrijkste taak – zichzelf een orgasme bezorgen. Ze nam de dildo in één hand en leunde weer achterover in de stoel, deze verrukkelijke feeks gebruikte haar andere hand om met haar kutlippen te rommelen.

Georgie gebruikte haar bekwame vingers om de juiste plekken aan te raken en voelde de druk in haar lichaam toenemen naarmate haar adem korter en korter werd en haar gekreun luider en luider werd. En toen ze zichzelf niet meer kon beheersen, begon deze bloedhete knaller woest over haar kut te wrijven totdat ze de hoogste piek van genot bereikte en zo hard klaarkwam dat haar hele lichaam trilde.

From:
Datum: november 19, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *