Hoe bepaal je de favoriete kont

0 views
0%

Leanne Lace was teleurgesteld toen de pandemie het normale leven platlegde en haar dwong haar huwelijk uit te stellen. Haar verloofde pas op de trouwdag te zien, maakte haar verdrietig en wachten tot die tijd om te neuken zou erg zwaar zijn voor de geile jonge bruid die ze zou worden.

Ze wilde iets speciaals voor hem doen om hem bang te maken voor hun speciale nacht. Een sexy fotoshoot leek het beste idee, maar aangezien ze geen fotograaf mee kon nemen om de foto’s te maken, had Leanne’s kamergenoot een inval. camera was haar verloofde.

Ze boog zich voorover hoe hij naar haar lichaam zou kijken terwijl ze haar kont in de lucht stak. De gedachte aan zijn reactie maakte Leanne’s kutje nat en het kon haar niet meer schelen of haar kamergenoot de foto’s nam. Ze spreidde haar benen, liet haar vingers in haar natte gaatje glijden en sloot haar ogen terwijl haar kamergenoot maar bleef schieten.

Ze dacht erover na hoe haar man haar zou verwoesten op hun huwelijksnacht en stopte niet met spelen met zichzelf totdat ze keer op keer klaarkwam. Toen ze haar ogen opendeed, zag Leanne dat haar kamergenoot gestopt was met het maken van foto’s en ook met haar kutje aan het spelen was. Ze glimlachte en realiseerde zich twee dingen. Ten eerste dat haar man dol zou zijn op de foto’s en ten tweede dat ze niet hoefde te wachten tot haar huwelijksnacht om seks te hebben.

From:
Datum: december 15, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *