Huisvrouw neukt met buurvrouw om haar tieten te plezieren

0 views
0%

Pretty Poppy Pleasure is een van de populairste meisjes van haar school. Ze draait de hoofden van alle jongens en je hoeft niet verder te kijken dan haar strakke, perfecte lichaam om te zien waarom. Poppy is mooi en populair, maar scholastici zijn niet haar sterkste kant.

Dat probleem is ten goede veranderd sinds haar moeder is getrouwd met een man die toevallig een zoon heeft die een van de slimste op school is. Het hebben van haar stiefbroer bijles heeft Poppy enorm geholpen met haar cijfers, maar het heeft hem serieuze problemen opgeleverd.

Zijn sexy stiefzus helpen met haar huiswerk betekent heel nauw met haar samenwerken als ze de meest onthullende kleding draagt. Op een dag wordt de aanblik van Poppy’s parmantige kont gewoon te veel en kan hij zich niet concentreren op het helpen van haar met huiswerk. Poppy herkent die blik meteen en weet dat haar stiefbroer vieze gedachten over haar heeft.

Een beetje plagen kan natuurlijk geen kwaad. Ze houdt van de aandacht en realiseert zich al snel dat zijn pik hard wordt in zijn broek. Nooit iemand om een ​​goede stijve te laten verspillen, de mooie blondine haalt zijn dikke pik uit zijn broek en begint te zuigen. Midden in hun plezier komt moeder Veronica binnen en vangt ze.

Eerst geschokt, wordt ze overmand door lust en moet ze gewoon het vlees van haar stiefzoon proeven. De geile oudere brunette kent een paar trucjes en laat de sletterige dochter zien hoe ze een harde lul moet berijden. Poppy leert snel en neukt haar stiefbroer. Beide vrouwen genieten van het gevoel van zijn harde pik die op hen beukt en hij spuit een grote kleverige lading over hen heen. Nu gaat hij Poppy helpen met huiswerk en moeder met klusjes in huis. Zolang ze de lul krijgen, zijn ze allebei gelukkig.

From:
Datum: november 30, 2021
Actors: Blanche Summer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *