Ik dacht dat mijn nieuwe buurman een kuis meisje was

0 views
0%

Alecia’s stiefbroer en zijn vriend besloten een grap met haar uit te halen door wat slangen- en spinnenrubber speelgoed te verbergen dat er toevallig nogal echt uitzag. De twee jongens legden ze onder de deken, verstopten zich onder het bed van de lieftallige Alcia Fox en wachtten tot ze binnenkwam.

En ja hoor, vroeg of laat kwam deze schattige blonde tiener de kamer binnen, ging op haar bed zitten en begon zich uit te kleden met de bedoeling om te masturberen. Natuurlijk kwamen de twee kerels van onder het bed vandaan en waren geschokt toen ze deze lieve jonge honing over haar vochtige bever zagen wrijven.

Maar terwijl ze haar ruk aan het vingeren was, bewoog dit meisje de deken en zag het rubberen speelgoed eronder, wat haar er op haar beurt toe aanzette om uit volle borst te schreeuwen. Haar stiefbroer en zijn beste vriend sprongen van onder het bed en begonnen met haar te knoeien, maar omdat ze echt bang was, besloten ze haar te kalmeren door haar naakte lichaam te kussen.

Van het een kwam het ander en deze schattige lieverd had plotseling allebei hun pikken in haar handen en in haar mond. Toen besloot een van de kerels om haar vochtige bever van achteren aan te sluiten terwijl ze de lange staaf van een andere man bediende voordat hij haar ook liet rukken.

Deze sexy meid klom op een stijve lul en pijpte de andere voordat ze haar sappige kutje liet nagelen in een missionarishouding en een omgekeerde cowgirl. Toen de jongens zichzelf niet meer in bedwang konden houden, ging deze tengere tiener op haar knieën zitten en liet ze haar gezicht bedekken met sperma.

From:
Datum: november 23, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *