Ik heb een hardcore neukbeurt in de pose op z’n hondjes

0 views
0%

Papa was zo opgewonden om zijn pakket met de post te krijgen. Het is een lange, eenzame zomer geweest met zijn vrouw weg voor zaken en alleen zijn stiefdochter Ivi die het huis met hem deelt. Hij pakte zijn nieuwe, hoogwaardige siliconen buttvorm uit en wreef met zijn handen over het gladde vlees. Ivi kwam net uit de douche toen ze zag dat papa zijn nieuwe speeltje onder de dekens stopte voor later gebruik.

Nieuwsgierig sloop ze naar binnen nadat hij was vertrokken om het van dichterbij te bekijken. Ze besloot dat sexy vader geen nepkont zou moeten gebruiken als hij het echte werk onder zijn eigen dak heeft.

Als vader terugkomt, vindt hij een heerlijke kont die onder de dekens uitsteekt en is zo geil dat hij zijn harde pik verschuift, niet beseffend dat dochter zijn speeltje heeft vervangen door haar eigen zoete gaatjes. Hij kan niet geloven hoe heerlijk en levensecht het siliconen poesje aanvoelt. Ivy doet haar best om stil te blijven, maar wanneer hij uit haar kutje trekt en in haar strakke kontje gaat, slaakt ze een luide kreun die haar verraadt.

Papa is geschokt, maar ze smeekt hem om niet te stoppen en belooft haar moeder niet te vertellen of ze haar gewoon zal blijven neuken. Haar kont is warm en strak, maar Ivi houdt hem tegen voordat hij kan klaarkomen. Ze wil van het moment genieten en zijn harde vlees proeven in haar hongerige jonge mond.

Papa’s lul smaakt goed, maar ze weet dat hij haar strakke kont weer om zijn pik wil. Ze is blij om hem te berijden, terwijl ze op zijn lul maalt met haar kontgat totdat hij klaar is om te ontploffen.

Zijn siliconen speeltje heeft geen hongerige zuiglippen, maar zijn sletterige dochter wel en ze melkt zijn lul met haar mond totdat hij helemaal over haar mooie gezicht explodeert. Papa hoeft zich geen zorgen meer te maken dat hij geil is terwijl mama weg is.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Jessie Saint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *