ik zal je de mijne laten zien en jij neukt ermee

0 views
0%

Leven onder quarantaine begon Billie Star gek te maken. Er is maar zoveel lezen en bingewatchen dat een jonge geile babe aankan. Omdat ze thuis vast zat, zag ze eigenlijk maar één persoon, de bezorger die haar pakjes bijna elke dag bracht. De man was knap en had altijd een glimlach.

Billie was het zat om porno te kijken en zichzelf te bevredigen en besloot hem te verrassen. Ze trok zeer onthullende lingerie aan en een sletterig paar hakken, en wachtte tot hij opdook met haar dagelijkse pakjes. Zodra hij haar huis binnenliep, zag de bezorger Billie. Zijn ogen vielen bijna uit zijn hoofd bij het zien.

Ze wilde hem bedanken voor al zijn harde werk en beloofde hem een ​​show die hij niet zou vergeten. Het zou hem laat op zijn route maken, maar hij zat en keek toe terwijl ze zich omdraaide om te pronken met haar strakke, strakke kont. Toen ze hem zag glimlachen, zei ze hem zijn pik eruit te halen en hem te strelen. Terwijl hij zag hoe zijn hand zijn grote pik opvoerde, trok Billy haar lingerie opzij en liet haar kutje zien.

Ze wreef erover en liet hem zien hoe nat ze was. Ze liet ze naar binnen glijden en beloofde dat hij, als de quarantaine voorbij was, meer kon doen dan alleen maar toekijken vanaf de andere kant van de kamer. Billie kwam zodra ze zijn pik zag kloppen en de stralen hete sperma over zijn uniform spuiten. Billie glimlachte en begon de dagen af ​​te tellen tot ze hem echt kon hebben.

From:
Datum: december 15, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *