Is een blanke lul zuigen en neuken met een man

0 views
0%

De mooie jonge Polina Max heeft een manier gevonden om haar streaming kookles extreem populair te maken. Ze speelt de wekelijkse show in sexy outfits zoals sportbeha’s en bootyshorts. Sinds ze haar kleding heeft veranderd, zijn de bezoekersaantallen van Polina omhooggeschoten omdat ze dingen opwarmt met meer dan alleen de oven.

Naast de populariteit zorgt Polina ervoor dat ze veel seksualiteit toevoegt, pronkt met haar stevige kont en lange groenten op een verleidelijke manier streelt. Een publiekslid dat geboeid is door de show is Polina’s eigen stiefbroer.

Ze doet haar stream zonder te beseffen dat hij in de buurt kijkt, genietend van de bezienswaardigheden terwijl ze haar kleren uittrekt en eten bereidt met haar parmantige tieten naar buiten. Tegen de tijd dat ze zich omdraait en hem ziet kijken, heeft broer zijn broek om zijn knieën en zijn grote pik hard naar buiten. Onder de indruk en opgewonden, vergeet Polina haar publiek en van wie de lul is.

Ze wil er gewoon op haar knieën aan zuigen. Het vult haar mond terwijl haar lippen op en neer bewegen en bedekt elke centimeter met haar warme tong. Ze heeft meer nodig en buigt zich voorover en zegt dat hij haar van achteren moet pakken. Terwijl de camera aan het rollen is, begint hij hete zus van achteren te neuken. Ze gaan zo hard en snel dat ze niet eens merken dat moeder thuiskomt en hen pakt. Dat is nogal een verrassend einde van de stream.

Nadat ze tijdens haar stream live betrapt werd op het neuken, probeert Polina het uit haar hoofd te zetten. Ze is bang dat moeder haar vader zou vertellen wat ze met broer deed voor de camera. Terwijl ze haar tanden poetst en probeert te bedenken wat ze nu moet doen, merkt ze niet dat haar broer weer op de loer ligt en naar haar kijkt. Ze was halfnaakt en hij wilde zien of ze konden afmaken waar ze aan begonnen waren.

Ondanks de problemen waar ze in zaten, was Polina nog steeds geil en hield ze van zijn grote pik, dus stemt ze ermee in om het nog een keer te proberen. Ze stopt het terug in haar mond en maakt hem in recordtijd hard met haar deskundige hoofdspel. Hij buigt haar voorover en geeft haar kutje snel een monster voordat ze voorstelt dat ze naar de slaapkamer gaan om zich meer op hun gemak te voelen.

Ze laat die harde lul in haar strakke kutje glijden en begint te rijden. Niemand zal deze keer binnenkomen om ze te onderbreken, dus de mooie blondine maalt haar heupen en pakt elke kloppende centimeter van de grote lul van grote broer. Polina weet dat hij het niet te lang zal kunnen volhouden, dus komt ze over hem klaar en proeft dan haar sappen op zijn pik terwijl ze een grote lading uitwerkt met haar mond. Nu weet ze welke speciale saus ze in elk recept voor haar kookstroom moet gebruiken. De leden zullen er dol op zijn.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Victoria Cakes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *