Is een lul zuigen en neuken in een natte vagina

0 views
0%

Rondborstige brunette Alysa Gap kan niet wachten om naar het feest van haar bedrijf te gaan. Ze flirt al maanden met een knappe collega en hoopt zijn aandacht te trekken op het evenement. Hij is altijd heel professioneel geweest, maar ze hoopt dat hij met een paar drankjes in hem zijn waakzaamheid verslapt en haar een kans geeft om hem te laten zien hoe heet ze buiten kantoor kan zijn.

Alysa kocht zelfs een sexy witte bh en slipje voor het geval dat haar plan vruchten afwierp. Terwijl ze zich aankleedde, bleef ze denken aan hoe graag ze zijn handen op haar lichaam wilde voelen, zijn lippen op haar mond; zijn pik in haar. Ze houdt van de manier waarop haar sexy nieuwe kledingstukken op haar huid aanvoelden en hoe ze elke ronding van haar lichaam accentueren.

Ze voelde haar tepels verstijven toen ze zich voorstelde de hete kantoorman ergens privé in het nauw te drijven en hem erop te laten zuigen. Haar kutje is zo nat dat ze zichzelf niet kan bedwingen. Ze kan niet langer wachten en moet haar slipje uitdoen om haar vingers met haar kutje te laten spelen terwijl haar geest door ondeugende fantasieën raast over wat ze wil dat haar collega met haar doet op het feest.

Haar dijen gaan uit elkaar terwijl ze zich voorstelt eindelijk zijn grote, kloppende pik in haar natte, strakke kutje te voelen. Er is geen manier waarop hij zal kunnen weerstaan. Alysa komt over haar vingers klaar en kan niet wachten om te zien of ze haar geile vakantiefantasieën kan laten uitkomen.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Kyler Quinn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *