Johnny Sins heeft plezier met blonde Amia Miley en brunette

0 views
0%

Je nieuwe stiefzus Natasha is een verwend prinsesje. Ze krijgt alles wat ze wil, kleren, geld, zelfs een gloednieuwe auto. Als ze met haar auto crasht en deze in de winkel staat, heeft Natasha hulp nodig.

Vandaag is de dag van de grote stripconventie en ze is van plan het hele jaar aanwezig te zijn. Ze heeft zelfs een verbluffend heet kostuum uit haar favoriete videogame. Natasha vraagt ​​om je hulp. Ze heeft een lift nodig naar de conventie en ze doet haar best om je te overtuigen. Als je haar verzoeken weigert, pruilt Natasha en probeert ze je te laten zien hoe goed haar kostuum eruitziet.

Het is erg aantrekkelijk, vooral als ze zich omdraait en pronkt met haar perfect ronde kont. Het kostuum omhelst haar wangen stevig en ze ziet je pik in je broek groeien. Je sletterige stiefzus weet wat ze moet doen om die rit te krijgen. “Vind je het leuk wat je ziet grote broer? Als je me een lift geeft, zal ik je meer laten zien.” Je bent niet van plan nee te zeggen tegen zo’n aanbod, vooral niet wanneer Natasha haar topje optilt om te pronken met haar parmantige borsten.

Hoe aardig ze ook zijn, het is haar kont waarin je geïnteresseerd bent en ze weet het. Ze trekt haar korte broek uit, spreidt haar wangen en laat je dat strakke gaatje zien. Omdat je nog wat meer overtuigingskracht nodig hebt, haalt Natasha een waanzinnig groot speeltje tevoorschijn en begint het op en neer te likken. Ze blijft je smeken om die rit terwijl de enorme dildo tussen haar wangen glijdt.

Terwijl ze de show opvoert, haal jij je pik eruit. Natasha moedigt je aan om met haar mee te aaien, kreunend van genot terwijl je je lading spuit. Ze krijgt een ritje en je weet gewoon dat een of andere gelukkige man zijn pik in de sexy kont van je sletterige stiefzus gaat steken.

From:
Datum: november 30, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *