Jonge journalist neemt een interview en hard op BBC

0 views
0%

Stella geniet van een cam-call met haar vriendje. In de overtuiging dat ze alleen is, begint de sexy tiener vies te praten en zet haar camera aan om te pronken met haar sexy lichaam. Al snel schuurt Stella met haar kutje op de stoel en vertelt ze haar vriendje alle smerige dingen die ze wil dat hij haar doet. Ze is vergeten dat haar stiefbroer ook thuis is en kijkt haar vanuit de andere kant van de kamer aan.

Ze is te opgewonden om het op te merken en schaamt zich wanneer hij zijn aanwezigheid kenbaar maakt door haar kont hardop te bewonderen. Stella legt uit dat iedereen op haar school dit doet en laat haar broer beloven dat ze het hun ouders niet zullen vertellen. Hij gaat akkoord, maar aangezien ze allebei nog steeds geil zijn van het telefoontje, stelt hij voor om voor elkaar te zorgen.

Zus zit op zijn schoot en laat hem haar stevige jonge tieten zien. Ze stemt ermee in om voor hem te zorgen zolang hij het geheim voor haar vriend houdt. Ze haalt zijn grote pik tevoorschijn en glimlacht naar hem terwijl ze over de volle lengte op en neer likt totdat het glinstert van haar spuug. Nu glijdt het gemakkelijk tussen haar borsten terwijl ze bekent dat ze zich altijd afvroeg hoe groot zijn lul was.

Nu ze het heeft gezien en geproefd, moet Stella het voelen kloppen in haar strakke, natte kutje. Ze kreunt luid en verwondert zich over hoe grote broer wordt vergeleken met haar vriendje. Het past amper, maar ze vindt het heerlijk, op en neer stuiterend tot haar sappen langs zijn schacht stromen en ze bijna schreeuwt om meer.

Stella draait zich om en wijst met haar tenen naar het plafond. Stella krijgt de neukpartij van haar jonge leven, waarbij ze elke centimeter van de grote pik van haar broer neemt totdat hij zijn grote lading over haar mooie gezicht spuit.

From:
Datum: december 2, 2021
Actors: Marilyn Sugar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *