Jonge tiener laat haar kleine tieten zien en heeft eerste ervaring

0 views
0%

Lika Star (ook bekend als Masha) bracht graag tijd door met haar schattige vriendin Alecia Fox. Ze konden het goed met elkaar vinden en hadden veel gemeen, maar Lika vond het vooral leuk om met Alecia rond te hangen om te ontspannen in het zwembad. Een vriend met geld hebben was fijn, vooral op lange hete zomerdagen.

Er waren ook andere voordelen. Naast het zwembad en het mooie huis had Alecia een hete oudere stiefbroer waar Lika Star maar over kon fantaseren. Waar mogelijk flirtte ze met hem en plaagde ze hem, wetende dat haar halfnaakte lichaam zijn aandacht zou trekken. Het kwam op een dag niet als een verrassing toen Lika de grote bobbel in zijn broek zag.

Wat haar wel verbaasde, was de manier waarop Alecia ernaar staarde en haar lippen likte. Ze realiseren zich dat ze allebei hetzelfde willen, de meisjes drijven naar hem toe en proberen hem in het zwembad te krijgen. Hij weigert en probeert zijn stijve voor hen te verbergen. De meisjes komen uit het zwembad en gaan naast hem zitten, plagen elkaar en laten hun handen langs de kloppende bobbel in zijn korte broek grazen.

Ze weten precies wat ze willen, halen zijn pik eruit en kussen hem op zijn hoofd. De twee jonge sletten geven het heen en weer, zuigen hem diep en kwijlen over zijn hele vlees. Het kijken naar sexy zus en haar sletterige vrienden die om de beurt aan zijn pik zuigen, maakt hem gek en hij is in voor alles wat de meisjes willen. Wat ze willen is zijn dikke lul berijden en hun kutjes ermee vullen.

Lika geniet ervan zijn lul recht uit het poesje van haar vriend te zuigen en haar dan op te eten tot een luid orgasme. Alecia ziet haar beste vriend zijn broer neuken en kan niet wachten op een tweede beurt. Hij trekt zich terug en overlaadt de sexy tieners met een lading zaad. Alecia en Lika delen de plakkerige verrassing in de wetenschap dat ze vanaf nu meer dan alleen vrienden zijn.

From:
Datum: december 4, 2021
Actors: Kenzie Kai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *