Kerel met grote lul neukt arme huisvrouw Kissa Sins

0 views
0%

Hete blonde Alecia en haar geile stiefbroer besluiten een kaartspel te spelen waarbij de verliezer iets moet doen voor de winnaar. Stiefbroer verliest het spel, dus zijn sexy stiefzus laat hem cornflakes voor haar maken.

Maar omdat hij een viezerik is, komt deze man klaar in de kom met granen en maakt een foto van zichzelf terwijl hij dat doet. Niet wetende wat hij deed, eet dit begeerlijke meisje de cornflakes en complimenteert haar broer met hoe lekker hij het heeft gemaakt.

Natuurlijk maakt haar kinky stiefbroer van deze gelegenheid gebruik om haar de foto te laten zien waarop hij klaarkomt in de kom, wat deze schattige knaller aanvankelijk schokt en walgt. De schok en walging duurden niet zo lang, vooral omdat de wellustige stiefzus de smaak van zijn sperma echt lekker vond.

Deze begeerlijke blikvanger trok de stijve van haar stiefbroer uit zijn aaien, schoof hem in haar open mond en begon er hard op te zuigen. Daarna deed ze haar kleren uit om haar kleine tieten en getrimde kutje te laten zien voordat ze de grote stijve van haar broer vastpakte en diep in haar stopte voor een ritje.

Haar rug naar de stiefbroer draaiend, stuiterde de verleidelijke Alecia verder op zijn lid in de omgekeerde cowgirl-positie voordat ze hem haar orgastische bever van achteren liet hameren terwijl ze nog wat van de heerlijke zaadgranen at die hij voor haar had gemaakt. Dit was blijkbaar te veel voor de bro, want toen hij haar dat zag doen, trok hij zijn lul eruit en kwam over haar schattige kontje.

From:
Datum: november 19, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *