Kreeg een cunnilingus en hardcore neuk in een poesje

0 views
0%

De jonge Natasha wilde graag dat haar vriend thuiskwam. Ze heeft een speciale verrassing voor hem. Voor zijn verjaardag kocht ze hem pasjes voor de hentai-conventie. Omdat ze het super speciaal wilde maken, kocht ze ook een pruik en kostuum zodat ze zich kon verkleden als zijn favoriete personage.

Met wat sexy lingerie, een karaktermasker en een staart die recht in haar strakke kontje gleed, was Natasha van plan hem de kans te geven om haar strakke kontgaatje te neuken terwijl ze het kostuum droeg. Ze wist dat het een fantasie voor hem was en wilde het gewoon perfect maken.

Terwijl ze de lingerie en het staartje probeerde, wist Natasha dat ze er goed uitzag en ze kon niet wachten tot haar man thuiskwam. Ze stapte in bed en oefende de bewegingen en geluiden die bij zijn fantasiekarakter pasten. Ze speelde de rol en stelde zich voor dat zijn pik in haar keel gleed terwijl ze met haar denkbeeldige staart voor hem kwispelde.

De verwachting begon haar te raken en Natasha voelde haar tepels verstijven en haar kutroom bij de gedachte aan zijn grote harde pik die in en uit gleed. Ze hield van het idee om zijn spinnende kleine sekspoesje te zijn en terwijl ze aan haar staart trok, wist ze dat ze niet kon wachten tot hij thuiskwam voordat ze haar geile kutje liet klaarkomen.

Haar vingers glijden in haar natte spleet terwijl de druk in haar kont verandert in genot. De gedachte om haar man haar nauwe achterdeur te laten ploegen, stuurt Natasha over het hoofd en haar gutsen over haar vingers. Als een goede kat likt ze ze schoon en krult ze zich op in bed om te wachten tot haar man haar het echte werk geeft.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Desiree Dulce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *