Latina langharige meid nam een grote lul in haar poesje alleen thuis

0 views
0%

De sexy jonge Lina Luxa is diep in slaap, zich er niet van bewust dat haar perverse stiefbroer haar kamer binnensluipt om te kijken. Hij raakt haar bijna naakte kont aan en kan de verleiding niet langer verdragen. Hij ziet haar telefoon naast haar hoofd, pakt hem en verandert haar contactenlijst.

Wanneer Lina wakker wordt met een sexy sms van haar vriend, is ze zich niet bewust van de verandering en het feit dat haar broer haar de stomende berichten stuurt. Als ze een bericht krijgt om iets kinky te proberen, speelt Lina graag mee. Ze krijgt te horen dat ze een blinddoek om moet doen en een sexy foto naar haar vriendje moet sturen.

Als ze iemand in haar kamer hoort, gaat Lina ervan uit dat het haar vriendje is en grijpt meteen zijn pik om te proeven. Zijn pik voelt groter aan, maar ze is zo blij om iets hards in haar mond te hebben dat ze niet eens denkt dat het iemand anders dan haar vriendje kan zijn. Hij draait haar om en vult het kutje van zijn zus van achteren, terwijl hij elke centimeter in dat strakke gaatje werkt.

Lina wil haar blinddoek afdoen, maar hij zegt dat ze die moet aanhouden tot ze klaarkomt. Zijn lul zorgt ervoor dat ze hard klaarkomt en Lina zuigt elke druppel op totdat zijn lul schoon is. Lina doet eindelijk haar blinddoek af en is geschokt om te zien dat ze net broer heeft geneukt.

Ze weet dat het verkeerd is, maar het kan haar niets meer schelen. Zijn pik is te goed en ze kan niet stoppen. Lina berijdt hem en zuigt hem vervolgens totdat hij in haar mond explodeert. Broer kan beter neuken dan haar vriendje en ze gaat profiteren van die grote lul.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Gianna Dior

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *