Luisteren naar alle intieme dingen die mijn stiefouders doen

0 views
0%

Angie Lynx heeft een heel speciale en bijzondere fetisj. Ze verzamelt en bewaart graag sperma van elk van haar minnaars. De promiscue blonde tiener bewaart zelfs haar verzameling halfvolle condooms op een speciaal bord dat ze onder haar bed heeft verstopt.

Na haar laatste verovering bevestigt ze het rubber van hun ontmoeting. Trots op haar veroveringen gaat ze een beetje te veel op in de sexy herinneringen en merkt ze niet wanneer haar stiefbroer haar kamer binnenkomt. Ze probeert het bord te bedekken, maar je hebt al te veel gezien. Je ouders zijn erg streng en zouden gek worden als ze erachter zouden komen, dus Angie smeekt je om het niet te vertellen.

Je kunt dit niet geloven. Maandenlang zit je taboe porno te kijken terwijl je masturbeert terwijl je denkt aan je sexy slet van een stiefzus. Je stemt ermee in om niet te vertellen of ze je aan haar bord zal toevoegen. Eerst is ze geschokt, maar als ze de grote bobbel in je broek ziet, begint Angie warm te worden voor het idee. Ze houdt van een mooie grote lul in haar mond en het is toch niet alsof jij haar echte broer bent.

Zodra ze aan je pik begint te zuigen, wordt haar kutje nat en moet ze gewoon op je rijden. Je vraagt ​​naar een rubber, maar ze vertelt je dat ze haar laatste op de man eerder heeft gebruikt. Angie wil dat je haar gaatje kaal neukt en smeert onmiddellijk je hele vlees in. Je beukt op haar en net voordat je op het punt staat te ontploffen laat ze je klaarkomen in haar mond. Met een glimlach haalt ze een rubber tevoorschijn, spuugt de lading erin en voegt haar geile stiefbroer toe aan haar veroveringsbord.

From:
Datum: maart 16, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *