Maagdelijkheid is een gemakkelijk op te lossen probleem

0 views
0%

Met colleges uit de zomer had Alecia Fox een baan nodig. Ze hoorde dat er een nieuw stel was komen wonen in de straat van het huis van haar ouders en dat ze op zoek waren naar een oppas voor de zomer. Het leek een vrij gemakkelijke baan, in hun grote mooie huis blijven,  passen en betaald worden om aan haar kleurtje te werken.

Ze kwam vroeg voor haar sollicitatiegesprek en haar potentiële werkgevers waren nog niet thuis. Alecia werd door een huishoudster naar binnen gebracht en wachtte. Ze herkende het stel van hun foto’s en was geschokt toen ze ontdekte dat er een beroemd Hollywood-stel was. Ze heeft al hun films gezien en is enorm verliefd op de man. Wat een geluk dat ze mogelijk voor hen zou werken.

Terwijl Alecia in hun keuken stond, dwaalden haar gedachten af ​​naar de knappe Hollywood-hunk die binnenkort thuis zou zijn om haar te interviewen. Ze herinnerde zich hoe vaak ze masturbeerde tot fantasieën over hem en ze voelde haar kutje nat worden onder haar rok. Het was een warme dag, dus ze droeg geen slipje en stelde zich voor haar rok op te trekken om hem te laten zien dat ze er alles aan zou doen om de baan te krijgen.

Zittend in een stoel aan hun tafel, laat ze haar vingers haar klitje en warme spleet vinden terwijl ze droomt te worden geneukt door haar beroemde nieuwe buurvrouw. Inmiddels is ze het interview helemaal vergeten en kan ze alleen maar denken aan het klaarkomen van haar vingers terwijl ze in en uit haar strakke druipende kutje zuigen. Ze kwam al snel zo hard klaar dat ze het stel niet eens hoorde binnenkomen voor haar interview. Ze houden van wat ze zien en het wordt een hete en wilde zomer voor Alecia.

From:
Datum: december 12, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *