Maakte een gepassioneerde seks met een buurvrouw in de slaapkamer

0 views
0%

Siya Jey komt op een dag vroeg thuis van haar werk en vindt tot haar schrik haar twintigjarige stiefzoon in haar kamer. Hij heeft een paar van haar ondergoed om zijn pik gewikkeld en trekt zich er woedend in af.

Hoewel ze verrast is, vertelt ze hem niet te stoppen als hij de kamer probeert te verlaten. Haar seksleven met haar nieuwe echtgenoot is de laatste tijd niet optimaal. Hij werkt te hard en het is al weken geleden dat Siya goed is geneukt.

Terwijl ze naar zijn jonge harde pik staart, besloot ze haar man te bellen en hem alles te vertellen. Siya wacht niet eens tot het telefoontje voorbij is voordat hij zijn lul in haar mond stopt. Hij maakt zich zorgen om zijn vader, maar haar mond voelt zo veel beter dan haar slipje dat hij gewoon stil blijft en haar hongerig laat zuigen.

Ze is gekleed in sexy lingerie en heeft haar poesje vers geschoren voor de date night, maar nu is het de zoon die kan genieten van haar sexy look en feel. Die jonge lul voelt zo goed dat ze manlief moet ophangen om zoon te bestijgen en het neuken te krijgen dat ze zo hard nodig heeft. Nadat ze op zijn pik klaarkomt, legt Siya haar tieten eromheen en streelt ze op en neer.

Ze vertelt hem dat hij met haar slipje kan spelen wanneer hij maar wil, en ze laat hem beloven haar minstens één keer per week te neuken. Het idee is zo opwindend dat hij zich niet kan inhouden en zijn lading over haar gezicht spuit. Moeder likt het op en lacht naar hem. Bij nader inzien klinkt twee keer per week als een betere regeling.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Lisey Sweet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *