Maakte een hardcore seks met een ervaren man bij casting

0 views
0%

Anastasia was blij dat ze het huis voor zichzelf had. Haar ouders waren een weekend weg en haar stiefbroer was op school. Ze had haar vriend uitgenodigd om na het werk gezellig langs te komen, maar had de middag om gewoon van de privacy te genieten.

Ze besloot zichzelf een zelfgemaakte gezichtsbehandeling te geven en deed een dutje met plakjes komkommer over haar ogen. Terwijl ze een dutje doet, droomt Anastasia van de grote lul van haar vriendje en vinden haar handen hun weg in haar korte broek. Ze is erg nat aan het spelen met zichzelf en hoort broer niet thuiskomen.

Hij kijkt een paar minuten naar haar en haalt dan zijn pik eruit en houdt hem over haar mooie gezicht. Als hij het niet langer kan weerstaan, reikt hij naar beneden en streelt haar borsten onder haar topje. In de veronderstelling dat haar vriend vroeg was aangekomen, begint Anastasia zijn pik aan te raken zonder haar ogen te bedekken.

Ze wil meer, opent haar ogen en is geschokt als ze broer over zich heen ziet staan. Zijn pik is hard en veel groter dan die van haar vriendje. Hij vraagt ​​haar om door te gaan en belooft het aan niemand te vertellen. Ze weet dat het verkeerd is om haar vriend te bedriegen en vooral met broer, maar Anastasia is niet van plan zijn grote harde pik te verspillen.

Zus heeft geen idee dat ze zo over haar heeft gedacht en zeker geen idee dat zijn pik zo groot was. Anastasia spreidde haar benen wijd om ervoor te zorgen dat hij elke centimeter in haar natte kleine poesje kon stoppen. Toen ze hem bijna klaar kon voelen komen, zei Anastasia tegen broer dat hij in haar mond moest komen. Haar vriend kwam nog steeds langs en ze wilde niet dat hij wist dat ze een nieuwe minnaar had gevonden.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Elsa Jean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *