Maakte een trio seks met haar vrienden voor de camera

0 views
0%

Het was al een fantastische vakantie geweest voor studievrienden Lika Star (ook bekend als Masha), Alecia en Eveline. Ze hadden twee weken sightseeing gedaan, de plaatselijke clubs bezocht, van de zon genoten en hun deel van de aandacht van de plaatselijke mannen gekregen.

Op de laatste dag voordat ze naar huis gingen, waren ze alleen bij het zwembad en besloten ze wat te gaan drinken. Naarmate de drankjes zich vermenigvuldigden, werden de jonge vrienden brutaler. Al snel waren ze topless, genietend van de zon en bewonderden elkaar daarbij.

Ze werden brutaler en gooiden ook hun achterste opzij en begonnen de verhalen te vertellen van de mannen die ze op vakantie hadden ontmoet. Al die stomende ontmoetingen herbeleven terwijl de meisjes weer geil zijn en omdat er niemand in de buurt is om ze te stoppen, beginnen ze meer gedurfd te worden, spelen met hun klitten en wrijven over hun kutjes.

Ze kijken naar elkaar en kunnen het niet helpen, maar worden nog meer opgewonden door brutale seksualiteit en openbare vertoon van geilheid. Ze hebben zoveel plezier dat ze niet willen dat de vakantie voorbij is. Zelfs nadat ze meerdere keren samen zijn klaargekomen, hebben de meisjes meer nodig. Ze besluiten alle jongens op te bellen met wie ze een relatie hebben gehad en ze uit te nodigen voor een grote orgie. Ze gaan niet weg voordat ze in elk gaatje zijn geneukt en afgeroomd.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Marley Brinx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *