Maakte met haar vrienden een trio en geneukt in alle gaten

0 views
0%

Natasha had al haar kerstinkopen gedaan, maar had geen geld meer voordat ze iets leuks voor haar vriend kon kopen. Gelukkig wist ze precies wat hij wilde en het zou haar niet veel kosten. Ze vond een schattig kostuum dat bij zijn favoriete cosplayfantasie paste, compleet met een klein kattenmasker en een staart die ook een buttplug was om haar op te warmen voor zijn echte cadeau, haar strakke kontgaatje. Wanneer haar stiefvader thuiskomt, vindt hij Natasha in haar kostuum slapend en wachtend op haar vriendje.

Hij laat de staart uit haar kont glijden en vervangt deze door zijn pik. Ze wordt spinnend wakker zodat hij haar harder kan neuken. Natasha heeft nog nooit iemand in haar kont gelaten en papa geniet van elke seconde. Ze is zo strak en klaar voor meer als ze op haar knieën gaat en hem haar van achteren laat bestijgen.

Zijn lul voelt groot aan in de kont van zijn dochter, maar ze vindt het heerlijk om erop te rijden en te weten hoeveel hij van haar geniet. Ze begint zelfs haar pootjes te likken en te spinnen als een kitten voor hem. Ze duwt harder en sneller terug totdat ze helemaal over hem klaarkomt.

Het is nu zijn beurt, maar zijn speciale sexpoes wil wat room in haar hongerige mondje. Ze kijkt hem recht in de ogen en streelt zijn pik in haar mond, spinnend en smekend om haar te voeden. Hij houdt het zo lang mogelijk vol voordat hij in haar mond explodeert en toekijkt hoe Natasha elke laatste druppel eruit melkt. Het lijdt geen twijfel dat hij het meest van dit geschenk hield.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Caty Kiss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *