Meisje in paarse panty hard geneukt

0 views
0%

Leanne Lace keert terug van haar colleges en begint meteen aan haar huiswerk. Terwijl ze studeert, vermaakt haar luie stiefbroer zich met zijn VR vluchtsimulator. Ze probeert zich op haar studie te concentreren, maar de verleiding van snelle en leuke videogame-actie is te groot om te weerstaan. Leanne voegt zich bij hem op de bank en vraagt ​​of ze het mag proberen.

Hij geeft haar de koptelefoon en geeft haar de joystick. Terwijl ze plezier heeft met spelen, staart hij naar haar hete kleine lichaam en wordt opgewonden. Hij haalt zijn pik tevoorschijn en vervangt sluw de joystick door zijn kloppende vlees. Zus is geschokt, maar het gevoel van zijn dikke pulserende vlees in haar hand zorgt ervoor dat ze een ander spel wil spelen.

Ze zet de bril op haar hoofd, glimlacht en laat haar lippen om zijn lul glijden. Hij is erg blij met een pijpbeurt, maar Leanne is geil en wil die grote pik in haar strakke kutje voelen. Ze stuitert een tijdje op broer’s schoot voordat ze hem naar de slaapkamer leidt.

Hij buigt haar voorover en trekt aan haar haar terwijl hij haar van achteren neukt. Hij draait haar om en ze staart naar hem op, haar clit wrijvend en klaarkomen over zijn stotende paal. Leanne is een beetje een slet en heeft bijna elke stud op de campus geneukt, maar broer heeft een grotere lul en is een betere neukpartij dan wie dan ook. Ze maakte hem af met een pijpbeurt, liet hem over haar hele gezicht klaarkomen en likte elke druppel op. Zijn echte joystick was veel beter dan welke videogame dan ook.

From:
Datum: december 14, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *