Meisjes in korte rokjes en dronken senioren in slaapzaal

0 views
0%

Als vader weggaat voor zijn werk, verwennen zijn lieftallige blonde dochter en zijn hete vrouw zich meestal in een lesbische affaire. Hetzelfde gebeurde op die noodlottige dag, nadat haar vader naar zijn werk was gegaan, benaderde zijn schattige dochter Ria Sunn haar stiefmoeder Jenifer Jane en begon met haar te vrijen voordat ze om beurten elkaars tepels en natte kutjes likten.

Maar vandaag had deze ranzige stiefmoeder een verrassing voor haar wellustige stiefdochter. Ze blinddoekte haar en nodigde haar geliefde minnaar uit. Deze begeerlijke MILF zoog op zijn harde pik voordat ze de jonge rondborstige blondine naar hem toe bracht en hem haar lichaam liet voelen voordat ze haar dochter zijn stijve schacht liet aanraken.

‘Wauw, wat een goede realistische dildo, hij is zelfs warm!’, waren de woorden die uit de mond van de mooie Ria kwamen en toen haar blinddoek afging, was de verrassing op haar mooie gezicht meer dan duidelijk. Natuurlijk zat dit tienermeisje diep in de diepte, dus ging ze op haar knieën en zoog om de beurt de massieve lul van de kerel met haar brunette knaller van een stiefmoeder.

Daarna ging de heerlijke Ria bovenop zijn grote stijve zitten en schoof het in haar sappige greep voor een snelle rit voordat Jenifer hetzelfde deed. De schattige Ria ging toen op haar rug zitten en liet haar moeders minnaar haar kutje in de missionarishouding neuken voordat hij de weelderige Jenifer van achteren neukte terwijl ze Ria’s strakke kutje opat. Natuurlijk, helemaal op het einde, explodeerde de lul van de minnaar en beide meisjes proefden zijn sperma.

From:
Datum: november 23, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *