Met grote tieten bedriegt haar man voor de camera

0 views
0%

Tweelingzussen Lady en Sandra komen thuis met heel slecht nieuws. Hun cijfers voor het semester zijn niet alleen slecht, ze zijn ook verschrikkelijk. De meisjes hebben het veel te druk gehad met cheerleaden en jagen op jongens op de universiteit om zich op hun studie te concentreren.

Ze weten dat hun zeer strikte moeder boos zal zijn en hun telefoons en alle naschoolse activiteiten zal afpakken totdat hun cijfers komen. Er is maar één manier die ze kunnen bedenken om uit de problemen te blijven: hun meer toegeeflijke stiefvader om zijn hulp vragen. Hij kan hun moeder kalmeren. De tweeling moet alleen een manier vinden om hem te overtuigen om aan hun kant te staan ​​in de situatie.

Ze bedenken een zeer onconventionele methode om zijn invloed te winnen. Lady en Sandra zien er schattig uit in hun bijpassende schooluniformen en gaan op hun knieën en smeken om papa’s hulp, waarbij ze een pijpbeurt beloven als hij hun moeder ervan zal overtuigen hen niet te straffen. Hij kan zo’n aanbod niet weigeren en geniet van hun twee hongerige monden terwijl ze zijn pik heen en weer bewegen.

Papa houdt van de manier waarop ze zuigen, maar neemt ze mee naar de slaapkamer om ze te straffen met zijn riem. Hij slaat hun kont, maar neuken is wat hij echt wil. Hun kleine kontjes zijn strak, maar de meisjes leren hun lessen dankzij zijn grote, stotende lul. Papa had geen idee hoe ondeugend een tweeling is geworden. Lady krijgt haar gezicht dichtbij en zuigt dan zijn pik recht uit het strakke kontje van zijn zus.

Ze trekken hem samen af ​​en delen een grote lading op hun schattige gezichten. Hij zal hun moeder niet vertellen over de slechte cijfers, maar de tweeling moet instemmen met dagelijkse bijles met papa’s lul.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Chloe Lamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *