Met grote tieten neukt haar minnaar in een poesje

0 views
0%

Toen Ivi Rein voor de pauze thuiskwam van de universiteit, was ze opgewonden om haar vriend voor het eerst te zien sinds ze naar school ging. Ze waren nog nooit zo lang uit elkaar geweest en Ivi had zeker niet zo lang zonder seks gezeten sinds ze begonnen te daten.

Omdat ze het speciaal wilde maken, haalde ze haar oude schooluniform uit de kast. Ze hadden elkaar leren kennen op de middelbare school en ze wist dat het korte rokje hem altijd draaide. Blij dat het nog steeds paste, bewonderde Ivi haar lange benen in de spiegel en wist dat het een heel speciale avond zou worden. Toen haar vriend arriveerde, zag ze de verbazing op zijn gezicht en de opwinding in zijn broek.

Het uniform deed het. Ze liet hem gaan zitten terwijl ze het voor hem modelleerde. Ivi trok haar rok omhoog en plaagde hem met een glimp van haar kont, en liet haar vriendje weten hoeveel ze hem miste en hoe eenzaam haar kleine poesje was. Hij wil meer zien, dus trekt ze haar doorschijnende topje uit en speelt met haar stijve tepels.

Voordat ze hem meer laat zien, laat Ivi hem zijn pik eruit halen en hem beginnen te strelen om te laten zien hoeveel hij haar wil. Het is net zo groot en moeilijk als ze het zich herinnert.

Ze moedigt hem aan om er sneller aan te trekken en stript totdat ze alleen haar laarzen draagt ​​voordat ze zich bij hem voegt, terwijl ze haar hete kutje vingert terwijl hij toekijkt. Ze neukt haar gaatje totdat ze bijna klaar is om te ontploffen, maar het is niet tijd voor het echte werk.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Kenzie Taylor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *