Met grote tieten neukt met minnaar in een poesje

0 views
0%

Kayla Green komt thuis na een lange dag op het werk en vindt haar stiefzoon nonchalant achterover leunen bij het zwembad. Ze is razend. Hij zou in de klas zitten op de plaatselijke universiteit, maar heeft het verpest om lui te zijn. Kayla begint hem uit te kauwen en tekeer te gaan over hoe hard zij en zijn vader werken om hem door school te helpen en dat hij hun inspanningen nooit waardeert.

Mam staat op het punt te ontploffen en vertelt hem over de stress die ze heeft. Ze is boos, maar besluit de stress te verlichten in het zwembad. Ze trekt haar krappe bikini aan en merkt meteen hoe zoon naar haar kijkt. Hij kan zijn ogen niet van haar enorme tieten afhouden en Kayla weet ineens hoe ze haar stress wil verwerken.

Ze doet haar topje uit en zweeft naar hem toe, zet zijn harde lul tussen haar tieten en streelt hem. Terwijl ze zijn dikke pik zuigt, realiseert moeder zich hoe lang het geleden is dat zij en haar man de liefde hebben bedreven. Het grote vlees van zijn zoon is precies wat ze nodig heeft. Ze berijdt zijn pik en voelt dat hij elke centimeter van haar kutje vult.

Hij mag dan een luie student zijn, zijn zoon is een energieke minnaar die haar met jeugdige kracht neukt totdat hij een enorme lading op haar kutje spuit. Ze wil nog steeds dat hij naar de les gaat, maar wil nu ook dat hij haar minstens één keer per week een dienst verleent om haar stress te verlichten.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Angel Wicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *