Met grote tieten neukt ze in een poesje met haar geliefde

0 views
0%

Na drie jaar huwelijk zou het gemakkelijk zijn om dingen oud te maken. Gelukkig is je vrouw Lina Luxa liefdevol, creatief en niet van plan om de passie in je relatie ook maar een klein beetje te laten afkoelen.

Een keer per maand gaat ze winkelen en komt ze thuis met een nieuwe, sexy outfit. Op je geplande date night kom je thuis en zie je haar wachten in een paars slipje en een doorschijnend, bijpassend gewaad dat weinig aan de verbeelding overlaat. Ze staat in de deuropening, zodat je haar lange benen kunt bewonderen en de parmantige borsten die zichtbaar zijn door de transparante stof.

Lina houdt van de manier waarop je naar haar kijkt en weet wat je echt wilt zien. Ze draait haar rug naar je toe en buigt een klein beetje voorover zodat je haar stevige, welgevormde kont kunt bewonderen. Ze beweegt zich langzaam naar het bed en gebaart dat je moet blijven zitten. Er zal tijd zijn om met haar mee te doen, maar voor nu wil ze gewoon dat je naar haar blijft kijken. Met een verleidelijke blik in haar ogen trekt ze langzaam de mantel uit.

Haar parmantige borsten worden afgedekt door tepels die stijf genoeg zijn om glas te snijden. Ze wil jou en wil er zeker van zijn dat jij haar net zo graag wilt. Wetende dat ze je volledige aandacht heeft, doet Lina langzaam haar slipje uit om je te laten zien dat ze vers geschoren is en klaar is voor wat ondeugend plezier. Ze wrijft met haar vingers over haar gladde lippen en laat zien hoe nat ze is door haar vingers in haar kutje te laten glijden. Ze is klaar. Het is tijd. Date night is nog maar net begonnen.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Tiffany Rousso

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *