Met grote tieten wordt de man bedrogen en geneukt met een minnaar

0 views
0%

Het is de avond voor Sofia Lee’s bruiloft en haar favoriete tante wil haar helpen haar laatste nacht van vrijheid in stijl te vieren. Ze nodigt haar vriend Josephine uit om het plezier te delen. De oudere vrouwen geven Sofia een sexy zijden witte “bruid”-mantel om te dragen en hebben roze die bij elkaar passen.

Ze spelen muziek en schenken wijn in om Sofia lekker ontspannen te krijgen voor haar grote verrassing. Angel heeft een knappe stripper opdracht gegeven om Sofia met een knal het huwelijksleven in te sturen. De plannen lopen echter vast wanneer de stripper niet komt opdagen. Dronken en geil van het dansen in hun gewaden, zijn Angel en Josephine wanhopig op zoek naar een vervanger.

Er is maar één oplossing, Sofia’s stiefbroer laten invallen voor de stripper. Sofia heeft net genoeg wijn om mee te gaan met tante en haar geile vriendin. Hij gaat graag mee in het plan, maar tante Angel wil kijken of hij de juiste uitrusting heeft voor de klus. Ze zijn geschokt om te zien dat hij een grote, dikke pik heeft die al moeilijk voor hen is.

Sofia wikkelt haar zachte, warme tieten om de lul van haar broer en wrijft op en neer. Josephine en Angel helpen de bruid om in het bed te liggen waar ze zijn dikke pik van achteren in haar kutje neemt. Het is de grootste die ze ooit heeft gevoeld en hij laat haar in recordtijd klaarkomen.

Hij geeft sletterige tante en haar vriend een beurt en de ervaren vrouwen berijden die jonge lul alsof ze nooit willen dat hij stopt. Sofia herstelt op tijd om broer af te trekken over alle zes enorme tieten. Ze gaat misschien ’s ochtends trouwen, maar nu ze zijn pik heeft geprobeerd, is Sofia van plan om broer zo vaak mogelijk te neuken.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Reagan Foxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *