Met haar meloenborsten verleidde ze taxichauffeur om hard te neuken

0 views
0%

Toen Alex Harper’s vriend verhuisde om naar de universiteit te gaan, beloofden ze het beste te maken van een moeilijke situatie. Ze spraken vaak aan de telefoon en wisten zelfs hun seksleven interessant te houden dankzij een messenger-app met een livechatfunctie.

Deze ondeugende chats hielpen voorkomen dat Alex te geil werd en haar vriendje bedroog. Ze belt haar vriend, maar belt per ongeluk de telefoon van haar stiefbroer. Hij pakt op en ziet meer van Alex dan hij ooit heeft gedroomd.

Gekleed in sexy lingerie en een masker begint ze te dansen en te strippen voordat ze beseft welke fout ze heeft gemaakt. Beschaamd rent Alex de kamer van zijn broer binnen om het uit te leggen. Ze kan het niet helpen, maar hoeveel haar show heeft hem opgewonden of de enorme bobbel in zijn spijkerbroek. Zelf geil, zus biedt aan om door te gaan met de show als hij belooft het aan niemand te vertellen, vooral niet aan haar vriend.

Alex trekt zijn pik uit zijn spijkerbroek, stopt hem in haar mond en spint rond de dikke schacht. Ze doet haar masker af zodat hij naar haar mooie gezicht kan kijken terwijl ze haar hete mond op en neer langs zijn staaf laat glijden. Met zichzelf spelen voor haar vriendje was leuk, maar haar poesje staat te popelen om goed en hard geneukt te worden door een echte lul.

Ze trekt haar natte slipje uit, gaat op zijn grote lul zitten en laat hem diep in haar hete gaatje zinken. Hij is groter dan haar vriend en ze voelt elke centimeter van hem. Ze werkt hem weer met haar mond totdat hij helemaal over haar gezicht en tieten explodeert. Alex wil dat hij hun neuken geheim houdt, maar kan ook niet wachten om het nog een keer te doen.

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Chloe Lamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *