Mexicaanse tiener geneukt in doggy style

0 views
0%

Sinds je met haar moeder bent getrouwd, is je blonde stiefdochter Lena een grote lastpost geweest. Ze zit constant in de problemen op de universiteit, raakt steeds haar baan kwijt en is er op de een of andere manier in geslaagd om de gloednieuwe auto die je haar voor haar negentiende verjaardag hebt gekocht te totaliseren.

Ze zit nog maar een week zonder vervoer en ze klaagt nu al over het lenen van je auto om naar het winkelcentrum te gaan en meer kleren te kopen. Uw vrouw was het ermee eens dat ze minstens een maand geen auto mocht gebruiken om een ​​lesje te leren uit haar roekeloze gedrag.

Terwijl je vrouw weg is, komt Lena binnen om haar zaak opnieuw te bepleiten. Deze keer maakt ze optimaal gebruik van het feit dat je alleen bent. Ze is mooi, sexy en weet van mannen te krijgen wat ze wil. Eerst pruilt en smeekt ze, maar ziet je naar de ronding van haar kont staren in haar korte jurkje.

Ze zit tegenover je, haar stem stijgt als haar dijen uit elkaar gaan en je een kijkje in haar zwarte slipje krijgt. “Alsjeblieft papa” smeekt ze terwijl ze voorover buigt en haar jurk optilt om je haar strakke kontje te laten zien. Het slipje kruipt omhoog in de spleet terwijl ze je smeekt om haar de auto te laten gebruiken.

Ze zal “alles” doen als je haar de sleutels voor de middag geeft. Je blijft een tijdje sterk, maar ze stript en laat je haar mooie kutje zien. Het is strak, roze en zo uitnodigend. Lena zei dat ze alles zou doen. Wat kan het schelen? Maar een keer.

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Gia Milana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *