Mijn poesje is zo nat, maar mijn moeder kan ons horen

0 views
0%

De begeerlijke en rondborstige blonde bom Florane sloop op een dag de slaapkamer van haar stiefvader binnen en opende de la met zijn Cubaanse sigaren. Dit verleidelijke merrieveulen pakte er een en haalde het uit het omhulsel en likte het vervolgens, wat haar op zijn beurt ertoe aanzette om geil te worden.

Deze knaller zette het omhulsel er weer op en ging in het nabijgelegen bed liggen. Ze legde de sigaar op haar vochtige snuifje toen haar stiefbroer de kamer binnenstormde. Volkomen geschokt probeerde hij te voorkomen dat zijn sexy stiefzus de kinky zaken zou voortzetten, maar uiteindelijk hielp hij haar alleen en werd aan zijn lul gezogen toen hun vader ook de kamer binnenstormde.

Natuurlijk schrok hij ook, maar de wellustige Florane wist precies wat ze moest doen om hem te kalmeren. Ze haalde zijn stijve uit zijn broek en begon haar stiefvader ook af te zuigen. Deze gestapelde knaller zoog om de beurt de grote dikke pikken van de jongens voordat ze uiteindelijk haar rukken liet onderzoeken met de lul van haar stiefbroer.

Daarna gingen ze naar het bed en ze werd van achteren geploegd terwijl ze op haar vaders schacht blaasde voordat ze er bovenop ging rijden. Na een tijdje nam ze de lul van haar vader en schoof hem in haar kont voor een snelle rit voordat ze haar broer ook haar strakke anus liet hameren.

Het duurde niet lang voordat beide begeerlijke Florane’s gaten met die twee dongs waren gevuld. En helemaal aan het einde spoot haar stiefbroer sperma op Florane’s gezicht terwijl haar stiefvader haar mof vulde met zijn zaad.

From:
Datum: november 19, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *