Mijn slechte leraar Keiran Lee neukt mijn kont in de klas

0 views
0%

Chloe Lamur moet een huis delen met haar brutale stiefbroer. Hij is een beetje een grappenmaker en houdt ervan om met haar te rotzooien als hij de kans krijgt. Terwijl ze zich klaarmaakt voor een date met haar vriend, vindt Chloe haar kapper vermist.

Haar stiefbroer helpt haar het te vinden, maar heeft wat meel toegevoegd dat over Chloe’s vers gedouchte lichaam en haar terechtkomt. Hij vindt het hilarisch, maar Chloe valt hem aan. Ze worstelen en in het handgemeen valt haar handdoek steeds naar beneden, waardoor haar mooie jonge lichaam zichtbaar wordt. Het zien van zijn sexy stiefzuster naakt heeft een sterk effect op hem.

Chloe’s hand komt tijdens het gevecht op zijn kruis terecht en ze kan het niet helpen, maar het valt haar op hoe groot en hard zijn pik is. Ze laat hem haar grote tieten zien en besluit wat plezier te hebben met de dikke lul van haar stiefbroer. Chloe zuigt het diep in haar keel en weet dat ze hem in haar strakke kutje nodig heeft. Ze klimt bovenop hem en schudt haar tieten in zijn gezicht terwijl ze zijn pik berijdt.

Het poeder zit nog steeds over haar heen, maar Chloe geeft niet meer om de grap. Ze weet alleen dat ze voorover moet buigen en elke centimeter van die monsterlul moet nemen. Nadat ze ervoor heeft gezorgd dat ze heel hard klaarkomt, rolt Chloe over en plaagt ze haar stiefbroer opnieuw met haar grote borsten. Hij maakte er een puinhoop van met het poeder en nu wil ze dat hij een grotere puinhoop maakt door zijn hete stoklading over haar borst te spuiten.

From:
Datum: november 29, 2021
Actors: Keiran Lee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *