Mijn sletterige roodharige zus houdt van geneukt na school

0 views
0%

Sinds ze onlangs een gloednieuw netpak kocht, was een weelderige blonde meid Alecia Fox vandaag alleen thuis en besloot ze het eindelijk te passen. Terwijl ze haar vrijwel naakte lichaam onder het pak bewonderde, begon deze begeerlijke vixen zichzelf langzaam aan te raken.

Elke aanraking stuurde kleine schokgolven door haar strakke lichaam, en onze foxy Alecia merkte al snel dat ze in de war was en die plek tussen haar benen warmde op. Besloten om iets aan deze nieuwe situatie te doen, ging deze verleidelijke schat op het bed zitten, spreidde haar benen en gebruikte het handige kruisgat in het pak om haar toch al vochtige bever aan te raken.

Eerst langzaam wrijvend over haar kutlippen, deze mooie knaller ging toen verder met het schuiven van twee van haar vingers diep in haar greep en begon ze naar buiten te bewegen. Terwijl haar vingers in en uit haar sappige greep glipten, kon deze sensuele kijker het niet helpen en haar lippen gingen uiteen toen een kreun van genot haar ontsnapte.

Toen, terwijl ze haar schattige kontje in de lucht stak, vingerde deze bom zichzelf van achteren voordat ze een been opstak en de intensiteit van het vingeren verhoogde. Haar benen kwamen weer bij elkaar toen onze heerlijke Alecia de laatste stadia van masturbatie inging en haar vingers penetreerden haar orgastische rukken met ongelooflijke snelheden.

Eindelijk, toen de opgebouwde druk nergens heen kon, stond dit rokende hete merrieveulen zichzelf zo hard toe tot een orgasme dat haar hele lichaam trilde van een enorme golf van genot die het bereikte toen de sensuele hitte haar hoogtepunt bereikte.

From:
Datum: november 20, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *