Mijn smakkend poesje neemt een grote gladde lul

0 views
0%

Er zijn veel redenen waarom blonde bombshell Tiffany Rousso de meest succesvolle makelaar in het gebied is. Ze weet waar ze het over heeft, maakt harde onderhandelingen en als het erop aankomt, gaat ze altijd een stap verder om een ​​verkoop te maken.

Tiffany weet dat ze je dicht bij het kopen van haar laatste aanbieding heeft. Ze weet dat het huis perfect voor je is, maar weet ook dat het iets buiten je prijsklasse ligt. Terwijl ze in het mooie huis zit, voelt ze dat je op het punt staat een tegenbod te doen voor veel minder. Tiffany wil de deal sluiten voor meer, zodat haar commissie hoger zal zijn.

Ze heeft je haar zien bekijken in haar korte rokje en strakke top sinds de ontmoeting begon en weet dat je meer wilt zien. Ze staat op en trekt haar jas uit terwijl ze de fijnere eigenschappen van het pand bespreekt. Ze weet dat je het leuk vindt wat je ziet en betekent meer dan alleen het huis. Tiffany opent uitnodigend haar lange benen en laat je weten dat ze tot alles bereid is om de deal te sluiten.

Je vergeet over een betere prijs te onderhandelen terwijl ze uit haar beha wurmt om haar stevige ronde tieten te laten zien en je vertelt dat ze door kan gaan als ze je vandaag kan laten tekenen. Nu alleen op haar hakken gekleed, opent de rijpe blondine haar benen en begint met zichzelf te spelen.

Dit alles kan van jou zijn als je bereid bent om het huis te nemen. Het is een geweldig huis en terwijl je de papieren ondertekent, komt Tiffany hard op haar vingers en smeekt je om naakt te gaan en met haar mee te gaan om een ​​nieuwe deal te vieren.

From:
Datum: december 9, 2021
Actors: Eliza Ibarra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *