Mijn stiefbroer chanteerde me, neukte mijn poesje en kwam in haar klaar

0 views
0%

Op die noodlottige Moederdag werd de rondborstige rijpe bom Georgie verrast door haar stiefzoon die haar een geschenk gaf. Toen ze het eenmaal opendeed en er sexy lingerie in vond, was de schok op haar gezicht meer dan duidelijk.

Natuurlijk beweerde de stiefzoon dat hij gewoon wilde dat ze er goed uit zou zien voor zijn vader, maar deze verrukkelijke blondine was gisteren niet geboren en zag snel door zijn list heen. Toch is het niet alsof hij niet knap was, dus, terwijl hij hem zei dat hij zijn handen voor zijn ogen moest houden, liet deze verleidelijke bimbo haar badjas vallen, evenals haar ondergoed, en de lingerie aan die ze als cadeau had gekregen.

Onze foxy MILF Georgie greep de lul van haar stiefzoon en liet hem haar grote tieten likken voordat hij hem op het bed liet gaan liggen, zich uitkleedde, op hem ging zitten en hem haar vochtige bever liet vingeren. Toen was het tijd voor de liefste mama om zijn lange stijve een tijdje te proeven voordat ze bovenop haar stiefzoon ging zitten en hem als een gek bereed.

Daarna ging deze fantastische knaller op haar rug liggen en liet hem haar sappige kutje ook in die positie pompen terwijl ze zo hard kreunde dat er een reëel gevaar bestond dat iemand ze zou ontdekken tijdens een stoute daad.

Natuurlijk kon de opgehangen stiefzoon zichzelf niet meer in bedwang houden aangezien al zijn natte dromen uitkwamen, daarom trok hij zijn dikke piemel tevoorschijn en besproeide zijn gloeiend hete moeders buik met sperma tot het volledig was afgeroomd.

From:
Datum: november 18, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *