Mijn stiefzus Maya Woulfe een echte vuile slet

0 views
0%

Vanaf het moment dat de beste vriend van je vrouw bij je kwam wonen na haar scheiding, wist je dat je in de problemen zat. Ze is lang, gestapeld, mooi en vers uit een slecht huwelijk en altijd op jacht.

Bij haar wegblijven zou nooit gemakkelijk worden, maar ze deed haar best om het onmogelijk te maken. Je probeerde haar stiekem te bekijken, maar ze betrapte je een keer te vaak terwijl je gluurde. Veronica en je vrouw waren begonnen uit te gaan en “meisjesavonden” te houden en voor zo’n avond in de stad kwam ze de kamer binnen om je haar outfit te laten zien.

Ze zei dat ze je mening wilde, maar eigenlijk wilde ze je plagen met haar lange benen en volle, gedeeltelijk ontblote borsten. Ze kon vertellen dat je het leuk vond wat je ziet en wist dat je vrouw al aan de bar op haar wachtte. Het was veilig voor haar om haar plagen naar een hoger niveau te tillen en dat is precies wat Veronica deed.

Ze opent haar blouse en vertelt je dat ze je naar haar tieten heeft zien kijken. Maar het is oké, ze vindt het leuk, ze wil dat je kijkt en laat ze bijna uit haar bh springen. Net als je ze goed wilt bekijken, belt je vrouw Veronica.

Ze verzekert haar dat ze binnenkort langs zal komen en gaat verder met strippen voor je. Eindelijk laat ze haar tieten eruit, schudt ze ze en glimlacht naar je hard groeien. Ze zal je de rest laten zien als je belooft je pik eruit te halen en hem voor haar te strelen.

Kijken hoe je met jezelf speelt, windt de vriend van je vrouw zo op dat ze haar kutje moet wrijven en vingers naar binnen moet schuiven terwijl ze met je mee kreunt. Jullie komen allebei samen en Veronica zweert dat je de volgende keer dat je vrouw weg is, niet zal stoppen totdat je die grote lul diep in haar hebt geduwd.

From:
Datum: december 2, 2021
Actors: Maya Woulfe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *