Mijn strakke kont versus rubberen kont. Echte controle

0 views
0%

Buxom blonde bom Krystal was een Duitse lerares en ze beloofde haar stiefneef dat ze hem lessen zou geven in haar vrije tijd. En inderdaad, op een dag waren ze allebei in dezelfde kamer en de opgestapelde stieftante legde een paar woorden in het Duits uit door naar lichaamsdelen te wijzen.

Maar al snel merkte ze dat haar neef helemaal geen aandacht aan de les besteedde, en de bobbel in zijn broek was meer dan prominent aanwezig. Omdat deze prachtige tante met een bril niets tegen haar neef had die met haar gigantische tieten speelde, evenals met haar andere lichaamsdelen, trok ze zijn grote lul eruit voor een snelle zuigbeurt voordat ze haar tieten losliet en haar neef ze liet likken.

Vervolgens stopte deze fantastische MILF de enorme lul van haar neefje tussen haar grote tieten voordat hij hem diep in haar toch al vochtige kutje schuift voor een ritje. Nadat de mooie Krystal op zijn schacht naar hem toe stuiterde, draaide ze haar rug naar haar neef en bereed zijn lid ook in de omgekeerde cowgirl-positie voordat ze op handen en voeten ging zitten en hem haar orgastische bever zo hard van achteren liet slaan dat ze luid kreunde met enorm plezier.

Omdat de jongen het na een tijdje echt niet meer kon inhouden, liet hij zijn sexy en ronde tante op het bed gaan liggen voordat hij een behoorlijke stroom kleverig wit sperma ontketende dat zowel haar bril als haar mooie gezicht bijna volledig bedekte. Je kunt er zeker van zijn dat hij binnenkort weer Duitse lessen wil volgen!

From:
Datum: november 18, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *