Mijn vriendin stelde me voor aan haar moeder en haar hete kutje

0 views
0%

Het stomme blonde meisje Nesty is echt geïnteresseerd in cryptocurrencies, dus gaat ze naar haar opgehangen broer die een ervaren cryptominer is om alle details te weten te komen over hoe het precies werkt.

Haar stiefbroer is meer dan geduldig en hij legt haar uit dat de cryptocurrency is als echt geld, alleen virtueel en haalt daarbij een laptop tevoorschijn om haar te laten zien hoe een crypto-boerderij werkt. Hij legt haar ook uit dat mijnbouw een proces is waarbij computers geavanceerde wiskundige taken oplossen en daarvoor beloningen krijgen.

Natuurlijk verstaat zijn bloedhete zus geen woord van wat hij zei, dus legde hij het haar uit in een eenvoudiger taal door haar te vertellen dat minen is alsof je een lul zuigt en aan het eind warm sperma krijgt.

Natuurlijk begreep ze dit meteen en ze wilde haar broer laten zien dat ze nu een echte mijnwerker is door zijn enorme lul uit zijn broek te trekken en erop te zuigen voordat hij hem tussen haar tieten stopt. Toen deed dit fantastische meisje met blauwe ogen haar kleren uit en onthulde haar getrimde kutje en draaide haar rug naar haar broer en begon zijn nogal lange pik te berijden.

Na een tijdje gingen ze naar het bed waar deze slanke hottie op het harde lid van haar stiefbroer begon te stuiteren voordat hij haar natte ruk in de missionarishouding liet ploegen. Helemaal aan het einde kreeg deze knaller de zoete beloning waar ze naar op zoek was in de vorm van een met zaad bedekte buik.

From:
Datum: november 19, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *