Naughty probeerde een hardcore gangbang met rijpe zwarte mannen

0 views
0%

Toen haar schoolkosten te groot werden, begon de mooie brunette Andriena De Luxe met banen als lingeriemodel. De shoots waren meestal voor lokale fotografen, maar het nieuws verspreidde zich snel en ze werd gewild vanwege haar knappe uiterlijk en ongelooflijke lichaam.

Wat begon als iets aan de zijkant, begon echt van de grond te komen en Andreina merkte dat ze dol was op de aandacht die haar modellenwerk haar bracht. In het begin ging het alleen om het geld, maar na verloop van tijd merkte Andreina dat ze erg opgewonden raakte door zich sexy te kleden en de camera te plagen.

Ze begon te denken aan alle mannen die naar haar foto’s keken en voelde haar kutje nat worden bij het idee om ze allemaal op te winden. Andreina zou merken dat ze steeds meer opgewonden raakte terwijl ze poseerde voor sexy foto’s en haar ronde kont liet zien. Als ze het hoog in de lucht hield, stelde ze zich de blikken van lust voor op de gezichten van de mannen die naar haar foto’s keken en verdwaalden in vuile fantasieën.

De gevoelens zijn zo sterk dat ze, zodra ze klaar is met haar fotoshoot, haar vingers in haar druipende natte kutje hoeft te voelen. Na al die hete opbouw, kost het haar bijna geen tijd om haar hele vingers af te smeren. Op een dag gaat ze misschien verder, maar voor niet Andriena plaagt ze graag in lingerie en laat ze zichzelf klaarkomen als een gek.

From:
Datum: november 30, 2021
Actors: Kristen Scott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *