Neemt twee grote lullen in één gaatje

0 views
0%

De mooie jonge Marilyn Crystal is erg opgewonden over haar date. Zij en haar vriend hebben een sexy avond gepland en ze heeft zelfs nieuw ondergoed gekocht om het speciaal voor hem te maken.

Ze ziet er goed uit, de nieuwe outfit ziet er goed uit, maar heeft echt een second opinion nodig. De enige thuis is haar verlegen stiefbroer. Hij zit alleen als ze de kamer binnenkomt in haar hakken en lingerie onthullend. Ze heeft meteen zijn aandacht en vraagt ​​of hij denkt dat haar vriendje het leuk zal vinden?

Laat haar kont mooi zien? Hoe zit het met de schoenen? Zijn ze te sletterig? Hij is sprakeloos, maar de bobbel in zijn broek vertelt zus precies wat ze wilde weten. De outfit is perfect en verlegen broer wil wat. Het windt haar op om hem op die manier naar haar te laten staren en ze besluit dat hem verleiden de perfecte opwarmer is voor haar grote date. Ze zit bij broer op schoot en haalt zijn pik eruit.

Hij schaamt zich eerst, maar haar zachte handen op zijn schacht ontspannen hem terwijl ze hem complimenteert met zijn grote, harde stijve. Ze begint eraan te zuigen en merkt dat hij zijn ogen niet van haar tieten af ​​kan houden. Ze laat zijn lul ertussen glijden, wrijft op en neer en smeekt hem om haar lang en diep te neuken.

Voordat hij de kans krijgt om haar te vertellen hoe verkeerd het is, zit Marilyn op zijn schoot en wiebelt haar zoete poesje rond zijn pik. Hij pompt haar hard, maar ze stopt hem voordat hij kan klaarkomen. Ze kan niet hebben dat haar vriendje het merkt, dus zuigt ze zijn harde lul totdat haar broer in haar mond explodeert. Marilyn slikt het allemaal door en belooft het nog een keer te doen als hij het geheim kan houden.

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Paige Owens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *