Neukt met haar minnaar in het bijzijn van de echtgenoot

0 views
0%

Isabelle Deltore’s houdt van haar nieuwe baan. Toen haar baas Isabelle vroeg om tijdens een vakantie op te passen, greep ze de kans. Het was geen moeilijke taak om voor het huis en de huisdieren van haar baas te zorgen en ze genoot van het geweldige huis en droomde ervan ooit een plek als deze te kunnen betalen.

Helemaal alleen zijn op zo’n mooie plek geeft haar een gelukkig en een beetje geil gevoel. Isabelle vindt een comfortabele stoel en laat haar vingers haar lichaam verkennen, vooral de warme plek tussen haar dijen. Ze hoorde de voordeur niet opengaan en merkte het niet eens op toen de echtgenoot van de baas naar haar stond te kijken. Toen ze hem opmerkte, schaamde Isabelle zich en was verrast dat hij vroeg naar huis was gekomen. Hij verzekert haar dat het goed is.

Sterker nog, hij kijkt graag mee als ze verder wil. Eerst verlegen, kan ze niet anders dan opgewonden raken als de knappe man toekijkt hoe ze zichzelf aanraakt. Isabelle trekt haar slipje uit en staart naar de echtgenoot van haar baas terwijl haar vingers in haar natte kutje glijden. Hij kijkt toe hoe de mooie jonge assistent van zijn vrouw zich in zijn woonkamer verspreidt.

Haar natte kutlipjes zien er zo strak en verleidelijk uit, maar ze kennen allebei de risico’s. Er is te veel te verliezen, maar hij kijkt toch naar haar en ze komt klaar terwijl ze naar de grote bobbel in zijn broek staart. Ja, ooit wil Isabelle zo’n huis, compleet met een knappe echtgenoot om mee te spelen.

From:
Datum: december 15, 2021
Actors: Ashley Lane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *