Niet alleen voor een snelle smaak

0 views
0%

Als loodgieter heb je geen baan die de meeste mensen als glamoureus zouden beschouwen. Het is hard werken en de beste dagen zijn nog best zwaar. Je gaat ’s ochtends zeker nooit naar je werk met de verwachting een ervaring te hebben die rechtstreeks uit een porno-fantasie komt. Niemand zou het ooit geloven, maar toen je vandaag op je werk uit de badkamer kwam, had je een ongelooflijke ervaring.

Je verwacht de man te vinden die je heeft ingehuurd, maar in plaats daarvan ligt zijn jonge vrouw op het bed in sexy witte lingerie. Sasha laat je weten dat haar man moest gaan werken en hij vroeg haar om je te betalen toen je wegging. Ze wil vandaag je kleine stiefzusje zijn. Ze kan zien dat je naar haar staart en glimlacht. Als je het bijzonder goed doet, belooft ze je een heel speciale fooi te geven.

Je bent nerveus, maar kijk niet weg terwijl ze op haar bed rolt, haar kont uitsteekt en vraagt ​​of je het leuk vindt wat je ziet. Natuurlijk doe je dat, ze is prachtig en hoe meer ze opstijgt, hoe meer je wilt blijven en meer wilt zien. Omdat je het in zo’n korte tijd zo goed hebt gedaan, wil ze dat je plezier hebt.

Haal je pik tevoorschijn en streel hem voor deze mooie jonge vrouw. Ze glimlacht als ze ziet hoe groot het is en moedigt je aan om het te pompen terwijl ze met haar kutje speelt. Als ik naar jou kijk, komt ze over haar hele vingers klaar. Oh jee, nu heeft ze iets anders om je voor te bedanken. Waarom blijf je niet een tijdje en laat je haar zien hoe goed je die grote pijp op haar verwaarloosde getrouwde poesje kunt gebruiken.

From:
Datum: december 20, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *