Nieuwe ervaring voor een bescheiden Russisch meisje!

0 views
0%

De mooie blonde Masha (ook bekend als Lika Star) voelt zich de laatste tijd een beetje verwaarloosd door haar vriendje. Hij heeft het zo druk met werken dat hij net thuiskomt en elke avond op de bank in elkaar zakt. Ze mist het uitgaan met hem, maar mist ook de passie in hun liefdesleven.

Ze begroet hem net als hij op een avond thuiskomt en vraagt ​​zijn mening over een nieuwe outfit die ze heeft gekocht. Wetende dat haar pert ronde kont hem altijd opwindt, knijpt ze in een strakke korte broek, schattig topje en kleurrijke sokken. Masha modelleert de outfit voor haar vriendje en zorgt ervoor dat ze langzaam voorover buigt en hem haar kont goed laat bekijken.

Het heeft het effect waarnaar ze op zoek was en ze heeft zijn volledige aandacht en te oordelen naar de bobbel die in zijn broek groeit, heeft hij interesse om haar te geven wat ze wil. ‘Ik weet dat je moe bent,’ fluistert ze. ‘Maar wil je alsjeblieft met me spelen?’ Hij stemt blij en enthousiast toe als ze schuchter haar topje uittrekt en haar korte broek uittrekt om hem de volle omvang van haar jonge, strakke, naakte vlees te laten zien.

Hij haalt zijn pik tevoorschijn en ze glimlachte om hoe groot en hard ze hem heeft gemaakt. Ze spreidt haar benen en begint haar kutje te wrijven en vraagt ​​hem om zijn pik samen met haar te strelen. Hun ogen sluiten zich terwijl ze samen spelen. Masha voelt hoeveel ze hem heeft gemist en kan niet wachten tot hij haar naar boven draagt ​​en haar het soort neukpartij geeft waar ze naar op zoek was.

De gedachte aan zijn lichaam op het hare, zijn pik die in en uit haar steekt, is teveel en Masha komt klaar over haar stotende vingers. Als ze haar ogen opent, staat haar man recht voor haar, zijn pik hard en zijn hand wachtend. Naar boven gaan ze.

From:
Datum: december 2, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *